På eventyr med H. C. Andersen

HCA: The Ugly Prince Duckling er et eventyrspill inspirert av Hans Christian Andersens liv og eventyr.

I HCA: The Ugly Prince Duckling får du rollen som den kjente danske eventyrforfatteren H. C. Andersen. Spillet foregår i København på 1820-tallet, og er inspirert av forfatterens liv og eventyr. Ei prinsesse har blitt fortryllet av et ondsinnet troll, samtidig som et ondt mørke sprer seg utover Københavns gater. For å redde prinsessen og bringe lys tilbake til byen må du finne det magiske fyrtøyet.

Københavns gater er fulle av forskjellige folk, og for å lykkes i dette spillet må du få samhandle med dem slik at du får respekt og nye venner. Spillet benytter seg av egenprodusert teknologi for kunstig intelligens, som skal sikre at Københavns innbyggere oppfører seg så menneskelig som mulig, og reagerer naturlig på det du foretar deg.

Spillet inneholder både hjernetrim, action og sosialisering, og utviklerne skryter av at de har laget over 60 forskjellige figurer. Dessuten er de ekstremt stolte av sin gjenskapning av attenhundretallets København, som kommer med en mengde flotte og intrikate detaljer. Lanseringen av HCA: The Ugly Prince Duckling (som sikkert får et nytt navn i Norge) vil finne sted mot slutten av året.

For mer informasjon kan du besøke nettstedet til de danske utviklerne i Guppyworks.

Siste fra forsiden