To storspill ferdige

På hver sin konsoll

Uncharted 2 og Forza Motorsport 3 har gått i trykken.

To meget forskjellige, konsolleksklusive titler er nå ferdig utviklet. PlayStation 3-spillet Uncharted 2: Among Thieves og Xbox 360-aktuelle Forza Motorsport 3 har nemlig oppnådd såkalt gullstatus.

Det er den offisielle PlayStation-bloggen som kan melde om at Nathan Drakes neste eventyr er ferdigstilt, og klar for utgivelse 14. oktober her til lands.

Nathan Drake slår hardt fra seg i Uncharted 2.

Dette er oppfølgeren til kritikerroste Uncharted: Drake's Fortune fra 2007, og det er utviklet av Naughty Dog. Her fortsetter eventyret til Nathan Drake, helten med den skarpe tungen. Dessuten får vi også flerspiller denne gangen, både i konkurranseform og som en samarbeidsmodus.

De med Xbox 360 kan også glede seg over at en av høstens store titler er ferdig. Selv om det ikke kommer før 23. oktober er bilsimulatoren Forza Motorsport 3 allerede nå klar for masseproduksjon.

Trøsten for den lange ventetiden er at man vil gi ut en demo 24. september via Xbox Live. Her kan spillere forsøke seg bak rattet på fem biler: Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR (2007), Audi R8 5.2 FSI Quattro (2010), Ferrari California (2009), Mitsubishi Lancer Evolution X GSR (2008) og Mini John Cooper Works (2009). Bilene kan testes på Camino Viejo-banen.

Anmeldelsene av begge storspillene leser du selvsagt på Gamer.no

Siste fra forsiden