Telialigaen - League of Legends

– På onsdag kommer vi til å ha alle de andre sluttspilllagene i ryggen

Håkon «KOOLBERG» Solberg og Celestial er nødt til å vinne i siste runde på onsdag etter søndagens uavgjort-resultat mot Riddle.

Håkon «Koolberg» Solberg og Celestial er nødt til å vinne i siste runde etter uavgjort mot Riddle.
Sindre Stien/Good Game

SLIK ENDTE ÅTTENDE RUNDE AV TELIALIGAEN LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Fact 2 - 0 Northern Light
Nordavind 2 - 0 Dreamz
Starwish 0 - 2 Reapers (Starwish trukket)
Riddle 1 - 1 Celestial

Se resten av sesongens kamper i terminlisten »

Det ble poengdeling mellom Celestial og Riddle i den avgjørende hovedkampen i den nest siste runden av Telialigaen League of Legends, og begge lag setter nå fokuset mot den aller siste runden, hvor mye kan skje. Håkon «KOOLBERG» Solberg i Celestial mener at laget hans spilte bra.

– Jeg føler vi spiller godt i første omgang, og viser at vi fint kan spille på Riddle sitt individuelle nivå. I andre omgang viser vi styrke som det forsvarende laget.

Se kampen mellom Celestial og Riddle i opptak på vår Twitch-kanal »

Dermed blir det direkte avgjørende i kampen mellom Celestial og Dreamz i siste runde på onsdag om hvem som stikker av med den siste sluttspillplassen. I skrivende stund ligger begge lagene på 4. plass med 7 poeng.

Slik ser tabellen ut etter åtte runder.
Gamer.no

– Ved å vinne mot Dreamz har vi muligheten til å gjøre sluttspillet litt lettere for alle

DISSE SPILTE FOR CELESTIAL

Vis mer

Håkon «KOOLBERG» Solberg (Top)
Eivind «Dacreq» Ommundsen (Jungle)
Per Andre «Bentsen» Bentsen (Mid)
Magnus «lil ambivert» Hornnes (ADC)
Geir «Eskii» Nilsen Lie (Support)

Solberg forteller at de nå setter øynene mot onsdagens viktige kamp, og at han tror de andre lagene håper Celestial vinner kampen.

– Det hadde naturligvis vært en fordel å slå Riddle 2-0, men ved å vinne mot Dreamz har vi muligheten til å gjøre sluttspillet litt lettere for alle ettersom det er et særdeles ustabilt lag. På onsdag kommer vi til å ha alle de andre sluttspilllagene i ryggen.

Håkon «Koolberg» Solberg og Celestial er nødt til å vinne i siste runde etter uavgjort mot Riddle.
Sindre Stien/Good Game

Celestial har byttet litt på spillerne denne sesongen, og det samme har Dreamz. Solberg mener at det er vanskelig å si noe om kampen, og om hvordan den vil utspilles nettopp på grunn av usikkerheten rundt lagoppstillingene.

LES OGSÅ: – Vi vet ikke hva vi gjør, dermed vet heller ikke motstanderne

– Det er naturligvis ekkelt å gå inn i en avgjørende kamp mot et lag som kan rokkere samtlige roller før oppgjøret. Vi føler dog at vi stiller sterkt i våre individuelle roller. «Lider» kan ikke spille for Dreamz den kommende runden, ettersom klubben hans ikke tillater det, forteller Solberg.

Les også
– Det er alltid litt mer press på oss siden vi er favorittene

Han avslutter med den vanskeligste oppstillingen Dreamz kan komme med.

– Verst mulige scenario for oss er «Yoppa» i top-lane, «Hatred» i jungle, «Hatrixx» i mid-lane, «Zhandia» som ADC og «Jusssslin» i bot-lane.

– Vi er overhodet ikke fornøyd

DISSE SPILTE FOR RIDDLE

Vis mer

Ruben «Rudolf» Eik (Top)
Ivar «Reflect» Bråstein (Jungle)
Alexander «HHNeverlucky» Fedde (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Alf-Kristian «Doctor Nash» Sund (Support)

Ivar «Reflect» Bråstein i Riddle forteller at laget ikke er fornøyd med prestasjonen til tross for at laget faktisk sikret sluttspillplassen.

– Å ta ett poeng mot Celestial sikret oss sluttspillet i dag, men vi er overhodet ikke fornøyd med resultatet fra dagens kamp så vi får skjerpe oss hardt til sluttspillet.

LES OGSÅ: – Celestial lever litt for godt av å være regjerende seriemestere

Ivar «Reflect» Bråstein og Riddle er sikret sluttspill, men er likevel ikke fornøyd.
Mohammed Barzinje/Riddle

Bråstein sier at det ble en del jevnere i omgangen de vant, selv om de fikk utestengt helten Celestial ønsket å spille med.

– Når vi bannet Heimerdinger så fikset vi oss en lett ledelse gjennom den overlegne bot-lanen vår. Vi ga bort alt for mange lette drap og muligheter til Celestial gjennom hele kampen, men vi klarte likevel å avslutte det på grunn av en stor forskjell i ADC og bot-lane.

Bråstein mener laget ikke har fått vist seg fra sin beste side, men at de jobber hardt for å vise seg frem inn mot sluttspillet.

– Jeg tror ikke vi har klart å vise hva vi kan gjøre som et lag i de siste par rundene etter høstferien, og vi kommer absolutt til å gi 110 prosent i sluttspillet. Vi har vært i en liten slump som et lag kan man si, men det blir det ikke noe av når sluttspillet starter, avslutter Bråstein.

Siste fra forsiden