På skattejakt i Karibien

Hiv ohoi! Snart er skatten vår, for i april lanseres Tortuga: Two Treasures til PC.

Kaptein Sabeltann er kanskje en elendig sjørøver, men denne forhistoriske goteren ville sannsynligvis likt Ascarons Tortuga: Pirates of the New World om han ikke hadde vært et fantasiprodukt skapt for å rappe penger fra småbarnsforeldre. Selv om spillet ikke var spesielt variert eller dypt, kom det med et hyggelig gameplay mange likte.

Til neste år kommer etterfølgeren, som tidligere var kjent under tittelen Tortuga: Pirates Revenge. Spillet tar deg med til det Karibiske hav på syttenhundretallet, hvor mektige nasjoner kjempet om herredømmet over de amerikanske koloniene samtidig som ressurssterke og skruppelløse individer tjente seg søkkrike på å plyndre dem (før de stort sett ble drept, ofte på bestialsk vis).

Spillet lover et actionfylt eventyr med massevis av utforsking, fektekamper og sjøslag, og Ascaron forteller at de fokuserer på en dyp historie som omhandler Thomas "Hawk" Blythe og erkerivalen hans, Blackbeard. Dessuten sier de at spillere kan glede seg til en rekke nye gameplaymessige funksjoner ikke tidligere sett i denne sjangeren.

Historien skrives av Wolfgang Walk (som bl.a. har jobbet med AquaNox, The Settlers og mer), mens Mark L. Barrett (Archimedean Dynasty, Aquanox) skriver dialogene, i samarbeid med Bob Bates (Unreal II, Blackstone Chronicles, Gateway-spillene, Eric the Unready og Arthur: Quest for Excalibur).

Lanseringen av Tortuga: Two Treasures er satt til april 2006.

Siste fra forsiden