På tide å hilse på Zoe?

Valve slipper ny oppdatering til Left 4 Dead 2 - med mange nye godsaker!

I desember i fjor ble det kjent at Valves nylig utgitte zombiespill, Left 4 Dead 2, skulle få en oppdatering der vi igjen fikk treffe karakterene fra første Left 4 Dead.

Om du ikke er en av dem som trofast følger med på utgivelsesdatoer, kan Spillverket opplyse om at nevnte oppdatering blir utgitt førstkommende torsdag. Det var tenkt at utgivelsesdatoen skulle være 30. mars, men ble utsatt nesten en måned.

Les også:Left 4 Dead 2 på E3.

Coach, kom og møt Louis!

Oppdateringen har fått navnet ”The Passing”, og finner sted en gang mellom ”Dead Center”- og ”Dark Carnival”-kampanjene i Left 4 Dead 2. Våre fire overlevende treffer tre av de fire overlevende fra eneren. Hvem som har endt som koldtbord vites ikke. Hvordan og hvorfor vil faktisk bli forklart for dem som fremdeles har eneren i hylla si, Valve slipper nemlig en prequel til Left 4 Dead.

Det må sies at vi ikke får muligheten til å spille noen fra de originale overlevende. Disse vil være kontrollert av AI-en. De vil slå følge med spillerene gjennom kampanjen, og helpe til der det trengs. Det forventes også mange dialoger mellom karakterene.

Les også:Vi ser på Left 4 Dead 2.

Som seg hør og bør, vil ”The Passing” også kaste en ny zombie mot deg. ”Fallen Survivor”, som for øvrig er et oksymoron, er en zombie som slipper våpen/utstyr om du får has på den. For at det ikke skal være altfor ubalansert, kan zombien finne på å løpe vekk fra deg, slik at du må ta beslutningen om å løpe etter den eller ikke.

Les også:Left 4 Dead 2 med mer multiplayer.

Nytt er også M60-maskingevær. Det kan ikke lades om, men en av de nye achievementene er å myrde 25 zombier uten å slippe avtrekkeren. Det sies ingenting direkte om at det er obligatorisk å brøle som Rambo mens man gjør det, det er vel innforstått.

Oppnåelser

Selv om det ikke foreligger så fryktelig mye informasjon om selve oppdateringen, har listen over achievements blitt publisert på nett. Det blir kun spekulasjoner før lanseringen, men enkelte ting kan vi lese ut av listen.

For eksempel vet vi at det også vil komme et nytt slagvåpen – nemlig golfkølla. Et mål er nemlig å slå hodene av 18 zombier!

Et av stedene kommer til å inneholde et bryllup, som sannsynligvis ikke har gått helt etter planen – som Charger skal du nemlig grabbe med deg en overlevende gjennom åtte stolrader.

Les også
Anmeldelse: Left 4 Dead 2

En annen achievement nevner et nytt spillmodus – Mutations. Hva dette er for noe er ikke godt å si. Vi får satse på at Nick, Zoe, Francis og alle de andre forteller oss det på torsdag.

The Passing blir lansert på Xbox Live og Steam. Live-versjonen koster 560 MS-poeng, mens PC-versjonen sannsynligvis blir gratis.

(Kilde: Shacknews, Joystiq)

Siste fra forsiden