Hearthstone

På torsdag får du en forsmak på norsk, lagbasert Hearthstone

Rivalene BX3 og GamersLeague møtes i direktesendt treningskamp torsdag.

Fra våren utvider Telenorligaen tilbudet med et nytt, lagbasert konsept for både Hearthstone og StarCraft. Dette kommer i tillegg til det ordinære seriespillet. Målet er å finne ut hvilken norsk klubb som har de beste solospillerne i stallen.

Allerede torsdag 17. desember klokken 19:30 får du en forsmak på hvordan norsk Team League kan fungere. Da møtes nemlig BX3 og GamersLeague i en treningskamp i Hearthstone.

Fire mot fire

Oppgjøret spilles i Team Conquest-formatet med fire spillere på hvert lag. Klubbene melder inn åtte kortstokker hver og første laget med åtte seire vinner.

Hele oppgjøret streames på Twitch-kanalen til GamersLeague. Vert for kvelden er den tidligere BX3-spilleren Stian «Matpakke» Paulsen, som vant første sesong av Norges største Hearthstone-liga. Med seg får han Håvard «Neuro» Nyhus, som nylig rykket opp til 2. divisjon i Telenorligaen.

Fra GamersLeague kan vi anta at «Devou», «Kjeks», «Aleks» og «Larso» spiller, mens BX3 sannsynligvis sender «Kolbein», «Selkr», «Diggen» og «EpicSaxGuy» inn i kortkrig denne torsdagen.

Underveis i kampen er det noen viktige regler som må følges: Når en spiller vinner en kamp, kan ikke vinnerstokken brukes i resten av serien. Klubben som taper kan spille videre med samme deck eller bytte dersom de ønsker. Spillerne må med andre ord vinne én kamp med hver av kortstokkene for å gå seirende ut av hele serien.

Påmelding til Telenorligaen i januar

Påmeldingen til Team League i Telenorligaen åpner rett etter nyttår. Klubbene kan delta i en åpen kvalifisering lørdag 16. januar og søndag 17. januar klokken 14:00.

Mer informasjon om Telenorligaen vil annonseres på Gamer.no og på Facebook-siden til Telenorligaen i tiden fremover.

Siste fra forsiden