På tur i verdensrommet

Se omgivelsene til X3: Terran Conflict

Deep Silver har gitt ut en ikke-spillbar grafikkdemo fra X3: Terran Conflict.

X3: Terran Conflict tar oss med ut i verdensrommet, hvor et åpent univers ligger klart for utforskning. Her kan vi tjene til livets opphold som handelsmann, pirat eller lovmann, og vi kan til og med bygge fabrikker i rommet eller lede store flåter på jakt etter fiender.

Det virker litt kjølig i verdensrommet.

Terran Conflict skal inneholde flere og dypere muligheter enn tidligere spill i serien, men har også et redesignet brukergrensesnitt, noe som forhåpentlgivis gjør det lettere å lære for nye spillere.

Om du har lyst til å se hvordan verdensrommet tar seg ut, kan du nå laste ned en ikke-spillbar demo. Denne tar deg med på en tur i noen av spillets mange solsystemer, og når du er ferdig med turen får PC-en din poeng avhengig av hvor godt den klarte å kjøre grafikken.

Denne typen demo fikk vi også forrige gang et X-spill ble lansert. Da ble imidlertid den ikke-spillbare demoen oppfulgt av en omfattende spillbar demo en stund senere. Det er ikke sagt noe om vi kan vente det samme denne gangen.

Grafikkdemoens installasjonsfil er på 422 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer info om X3: Terran Conflict kan du finne på spillets nettsted.

Siste fra forsiden