På vingene med Air Conflicts

Excalibur har røpet at de vil gi ut Air Conflicts: Air Battles of World War II, et spennende flyspill fra skaperne av Kult: Heretic Kingdoms.

Air Conflicts: Air Battles of World War II forsøker ikke å skjule at det er et lavbudsjettsspill, men slovakiske 3D People (som også har laget det hyggelige rollespillet Kult: Heretic Kingdoms) gjør likevel et ærlig forsøk på å lage noe mer enn et gjennomsnittlig arkadeflyspill.

I stedet for en lineær kampanje får vi nemlig ti dynamiske kampanjer hvor du kan spille som de vestlige allierte, russerne eller tyskerne. Det spennende her er at om du ikke lykkes i et oppdrag vil kampanjen ta det til etterretning, og i stedet for å måtte prøve på nytt helt til du får det til, blir resultatet her stående, noe som påvirker hva du får oppleve i resten av kampanjen.

Gameplayet skal være enkelt å komme i gang med, og vi lover over 200 oppdrag (inkludert patruljeoppdrag, strategiske bomberaid, luftstøtte og fallskjerminnsettinger). Spillet kommer med 12 autentiske fly (Spitfire, Mosquito, Avro Lancaster, He-111, Ju-87, Stuka, Bf-109, Gloster Meteor, Gotha 229, DB3, IL2, Lavochkin 5 og Bisnovat 5).

I tillegg til enspillerkampanjen får vi mulighet til å spille på nettet (i både "deathmatch" og "team deathmatch" for opp til åtte spillere). Excalibur planlegger å lansere spillet senere denne måneden, til redusert pris. Om du har vansker med å finne det i Norge, kan du blant annet skaffe det fra play.com.

Siste fra forsiden