På zombiejakt i Dead Head Fred

Traileren til Dead Head Fred er rent komediegull. Hvis selve spillet klarer å følge opp, bør vi absolutt glede oss til lanseringen.

D3Publisher har kunngjort at de vil gi ut Dead Head Fred, et tredjepersons actionspill fra Vicious Cycle. Vi vil ikke ødelegge den geniale traileren (25 MB, WMV-format) for deg ved å røpe spillets historie, men det hele foregår i et forvridd "noir"-univers hvor en zombie hersker over byens mafia. Som du sikkert forstår etter å ha sett traileren, har du (som privatdetektiven Fred Neuman) all grunn til å ta hevn på denne zombiebossen.

Dead Head Fred kommer til PSP i løpet av første kvartal neste år, og følger Fred i sin kamp mot mutanter, levende døde og annet gangsterpakk. Det mest spennende elementet med selve gameplayet er at du kan kappe av fiendens hoder og bruke dem selv, for å få unike fordeler. Ellers loves vi revolusjonerende kamerakontroll, uten at vi helt vet hva det innebærer.

Ellers loves vi en rekke fantasifulle angrepsmåter (og kombinasjonsbevegelser) samt muligheten til å kutte fienden opp med sverd eller bruke giftpiler for å forvandle dem til ekle pøler med slim. Gameplayet kombinerer actioneventyr og plattformspilling, og de intrikate spillområdene krever dessuten en del logisk tenkning. Minispill og sideoppdrag får vi selvsagt også.

D3Publisher forteller at de fokuserer på å finne nye franchiser som har unike gameplayelementer, distinkte figurer og involverende spillmiljøer, og at Dead Head Fred leverer på alle tre punktene. De gleder seg til å jobbe videre med Vicious Cycle med Dead Head Fred.

Siste fra forsiden