Pacific Storm får oppfølger

Pacific Storm minnet litt om Battlestations: Midway, men var mer simulatorpreget. Til våren kommer en etterfølger.

Britiske Excalibur Publishing har fortalt at de vil gi ut Pacific Storm: Allies i Storbritannia og Skandinavia. Dette er etterfølgeren til Pacific Storm, og utvikles av det russiske selskapet Lesta Studio.

Pacific Storm: Allies blander tre sjangere, nemlig strategisk krigsspill, sanntidsstrategispil og simulatorspill. Handlingen foregår i Stillehavsområdet under andre verdenskrig, og fokuserer på sjøkamp (hvor fly også spiller en viktig rolle).

Omfattende gameplay

Du kan spille for Storbritannia, USA eller Japan, og kjempe deg gjennom krigen i Stillehavet. Underveis må du utvikle nye våpen og teknologier for å forbedre enhetene dine, flytte flåten din, og kontrollere den i slagmarken. For maksimal kontroll kan du selv sette deg bak spakene i et av flyene dine, for å sørge for at ting blir gjort skikkelig.

Spillet kommer med stor dybde, og både gameplay og utstyr skal være svært autentisk. I forhold til forgjengeren får vi nye enheter og steder å kjempe, et nytt diplomatisystem, forbedret flerspiller (for opp til åtte spillere, eller to spillere som samarbeider) og en videreutviklet grafikkmotor. Vi får også en ny arkademodus som forenkler den strategiske og taktiske delen av spillet.

Totalt får vi kontrollere over 45 ulike typer skip og over 80 typer fly, og kjempe i over 50 spillmiljøer i tiden mellom 1940 og 1948. Dessuten selges spillet med et redigeringsverktøy, slik at vi kan gjenskape historiske slag, eller lage helt nye scenarier. Enhetene inkluderer slagskip, hangarskip, destroyere, kryssere, ubåter, torpedobåter, torpedobombere, strategiske bombere og kampfly.

Pacific Storm: Allies skal komme i salg 25. mai. Mer informasjon finner du hos Excalibur.

Siste fra forsiden