Pacific Storm til Europa

Den spennende sjangerblandingen Pacific Storm er på vei til Europa, takket være GMX Media.

Pacific Storm er en blanding av sanntidsstrategispill og flysimulator, og inneholder alle de viktige sjøslagene i stillehavet under andre verdenskrig. Pacific Storm fokuserer på krig til sjøs, og derfor vil styrken din inneholde alt fra store slagskip og hangarskip til små og lette torpedobåter. I tillegg får du tilgang til relativt ubevæpnede laste- og tankskip, som må beskyttes godt.

Du får også flere typer fly (jagerfly, torpedobombere, strategiske bombefly, rekognoseringsfly og mye annet), samt landbaserte kanoner, antiluftskyts og andre enheter. Alle modellene er laget etter historiske tegninger og er derfor svært autentiske. Våpnene du får bruke er svært varierte, og de som kanskje vil vekke mest oppsikt er de bakteriologiske og kjernefysiske våpnene.

En spennende mulighet er at du får ta direkte kontroll over de ulike enhetene dine (fly, ubåter og så videre), og når du gjør dette vil du kunne se handlingen fra førstepersons synsvinkel. Her inkluderes elementer fra simulatorer. Ellers skryter utviklerne av total strategisk og taktisk frihet, samt realistiske landskaper og værforhold.

Dessuten loves vi et omfattende system for oppgraderinger (som blant annet tillater produksjon og bruk av kjernefysiske og biologiske våpen), enheter som blir bedre med erfaring (og som kan brukes i flere slag etter hverandre) og en flerspillermodus som tillater kamp over nettet og LAN.

Pacific Storm lanseres i Europa i mars. Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden