Palworld

Palworld er den nye spillkongen på Steam

Solgte to millioner eksemplarer på 24 timer.

Pocketpair

De siste årene har arbeidet med spillet Palworld skapt mye blest. Opplevelsen ofte beskrevet som «Pokémon med skytevåpen» har nå endelig kommet til «Early Access» på Steam, og horder med fans har flokket til.

I skrivende stund er Palworld faktisk det mest populære spillet på Steam, med flere samtidig innloggede spillere enn Counter-Strike 2. Ifølge nettstedet SteamDB nådde nylanseringen en topp på 855 706 samtidige spillere, riktignok et lite hakk unna hva CS2 klarte på de siste 24 timene.

Hva salgstall angår har det også gått hett for seg. Utvikler Pocketpair kunne lørdag melde at Palworld solgte over to millioner eksemplarer på sine første 24 timer. Ikke overraskende har det sendt spillet rett til topps på bestselgerlisten til Steam, foran Steam Deck, CS2 og EA Sports FC 24.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Den voldsomme pågangen har riktignok ikke bare vært positiv. Spillere har meldt om omfattende serverproblemer og vanskeligheter med å logge seg inn. I en melding på X (tidligere Twitter) forklarte utvikleren at dette var grunnet et problem hos Epic, som visstnok skal være løst nå.

Spillet har også måttet tåle kritikk fra fans av Pokémon. Disse har beskyldt Palworld for å bare kopiere monsterdesign fra den populære Nintendo-serien.

LES OGSÅ: Over 14 000 spill ble lansert på Steam i 2023 »

Siste fra forsiden