Palworld - Steam

Palworld inn på topp fem på Steams liste over flest samtidige spillere

Ett av bare seks spill som har hatt over millionen.

Pocketpair

TLDR

  • Palworld har hatt en eksplosiv suksess etter sin «Early Access»-lansering, og har på få dager blitt et av de mest spilte spillene på Steam.
  • Spillet nådde over 1,2 millioner samtidige spillere, som gjør det til bare det sjette spillet som har nådd én million samtidige spillere på Steam.
  • Palworld er også tilgjengelig på PC og Xbox via Game Pass, noe som betyr at det totale antall spillere trolig er enda høyere.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Flerspillereventyret Palworld har eksplodert på en måte som få andre spill har gjort tidligere. Siden «Early Access»-lanseringen for noen dager siden har det seilt til topps over de mest spilte spillene på Steam, og stadig flere rekorder står for fall.

Søndag nådde Palworld 1 291 967 samtidige spillere, ifølge SteamDB. Det er nesten 300 000 flere enn Counter-Strike 2, som var nummer to på lista den dagen. Tallet er det femte høyeste noensinne på Steam, knappe 4000 spillere bak det enormt populære Dota 2 på fjerdeplass.

Palworld ble også bare det sjette spillet gjennom tidene som har bikket en million samtidige spillere på Steam. Det har altså hatt flere samtidige spillere enn kanoner som Cyberpunk 2077 eller Elden Ring noen gang klarte å oppnå.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Det er verdt å nevne at Palworld ikke er eksklusivt for Steam. Spillet er også tilgjengelig for Xbox, via PC for Windows-butikken og uten ekstra kostnad gjennom Game Pass. Disse tallene gir dermed ikke en fullstendig oversikt over akkurat hvor stort Palworld har vokst seg de siste dagene.

Totalt har fire millioner spillere kastet seg over opplevelsen siden «Early Access»-lanseringen forrige uke. Søndag meldte utvikler Pocketpair at salgskurven fortsetter å stige, med vanvittige 86 000 solgte eksemplarer hver time.

Oppdatering 11:45: Palworld har nå solgt totalt fem millioner eksemplarer på tre dager. Det forteller utvikler Pocketpair på X (tidligere Twitter).

LES OGSÅ: Baldur's Gate 3 styrer unna Game Pass og PS Plus »

Siste fra forsiden