Palworld

Palworld ser ut som Pokémon blandet med Breath of the Wild og maskingevær

Se spillet i aksjon.

Lørdag ettermiddag dro Pocketpair – skaperne av Craftopia – sløret av sitt neste spill under Indie Live Expo-sendingen. Nykomlingen heter Palworld, og ved første blikk er det vanskelig å ikke se minst et par inspirasjonskilder på plass her, slik som The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Genshin Impact og Pokémon.

Du kan se en trailer over.

Mørke undertoner

Palworld.
Pocketpair

Palworld beskrives som et sandkassespill med overlevelses- og craftingmekanikker, der flerspiller er en god del av opplevelsen. Her skal man utforske verdenen og bli skaffe seg dyreaktige følgesvenner kalt «pals». Enten kan man leve et rolig liv, bygge nye byggverk, eller gå til kamp mot krypskytterne som truer pal-dyrene – eller til og med bli en krypskytter selv.

Jaha?
Pocketpair

Beskrivelsen på Steam hinter om en betydelig mørkere undertone enn det vi er vant med fra inspirasjonskilden.

– Du kan tvinge Pals til å slåss, parre seg, hjelpe til med jordbruk, eller sette dem i arbeid i fabrikker. Du kan også selge dem eller slakte dem og spise dem. Det er dog ikke i tråd med lovverket, står det dystert nok.

Javel.
Pocketpair

Det virker som det er et stort spenn i Pals og hvilke egenskaper de har. Noen lar deg ri på dem mens du flyr gjennom verdenen, andre graver hull eller svømmer.

Ellers ser det ut som om kampsystemet drar inspirasjon fra en rekke tredjepersons skytespill, der du kan bruke pals som skjold. En av de mer absurde delene av traileren viser hvordan du plaffer løs på fienden med et maskingevær, mens du holder en sauelignende pal foran deg som absorberer kulene fra motstanderen.

Palworld skal etter planen komme i 2022. For øyeblikket vet vi kun at det kommer til Steam.

LES OGSÅ: Åpen verden-spillet Pokémon Legends Arceus slippes i januar »

Les også
Microsoft Flight Simulator kjem til konsoll i sommar

Siste fra forsiden