Qpad King of Nordic / Counter-Strike: Global Offensive

Påmeldingen til King of Nordic er åpen

Du kan være med å kjempe for landets heder og ære mot andre skandinaviske lag.

Valve

Slik spilles den norske kvalifiseringen:

Vis mer

16 lag deltar i en turnering der alle kamper unntatt finalen spilles som best-av-en. Selve finalen spilles i best-av-tre.

Tidsskjema (søndag 3. mai):

Runde 1: 16:00
Runde 2: 17:15
Semifinale: 18:15
Finale: 20:00

Forrige uke fortalte vi om King of Nordic-turneringen som Qpad arrangerer. Denne skandinaviske turneringen foregår over 12 uker, og første runde er allerede gjennomført.

Turneringen spilles i et format som kalles «King of the Hill» – eller kongen på haugen. Sverige er for øyeblikket tittelholderen, og er dermed direkte kvalifisert til neste ukes finale. Nå får nye lag fra Norge, Danmark og Finland anledning til å prøve seg.

Den første norske kvalifiseringen huset bare fire inviterte lag på grunn av tidspresset, og det ble til slutt LGB eSports som kom seg videre til ukens tvekamp mot de andre skandinaviske landene.

Denne uken arrangerer Gamermag.no en åpen kvalifisering der nye lag kan melde seg på for å kjempe om heder og ære for fedrelandet, og en fin liten premie på omlag 4000 kroner og spillutstyr fra Qpad. Siden LGB røk ut, må de stå over en uke før de kan delta igjen.

Slik melder du deg på

Alle lag som vil melde seg på må sende en e-post til post@gamermag.no. Det må stå «Qpad KoN-kvalifisering #2» i emnefeltet og påmeldingen skal inneholde følgende informasjon:

  • Fullt lagnavn
  • Fullt navn og kallenavn på spillere
  • Kontaktinformasjon til lagkaptein (e-post og Skype)

Du kan registerere deg med totalt seks spillere til turneringen. Påmeldingsfrist er lørdag 2. mai klokken 23:59. Det er ikke lov til å endre på lagoppstillingen etter fristen. Fullstendig regeloppsett finner du her.

Vil du delta, men mangler et lag eller nok spillere?
I Spillermarkedet er 48 lag og 150 spillere på leting etter noen å spille med »

Siste fra forsiden