Overwatch / Telenorligaen

Påmeldingen til Overwatch-kvalifiseringen er åpnet

Turneringen avgjør divisjonsfordelingen i Telenorligaen til høsten.

Soldier 76 fra Overwatch.
Blizzard Entertainment

DETTE ER TELENORLIGAEN

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone og Overwatch.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Etter syv serierunder avsluttes det hele med et sluttspill for de fire beste.

Over 5500 spillere deltok i vårsesongen.

Ofte stilte spørsmål om Telenorligaen »

Telenorligaen har nå åpnet påmeldingen til kvalifiseringsturneringen i Overwatch. Turneringen – som begynner 13. august – avgjør hvilke divisjoner og avdelinger lagene skal spille i når ligaen begynner i høst.

Ligaen er delt opp i tre divisjoner: 1. divisjon, 2. divisjon og 3. divisjon. Sistenevnte består av flere avdelinger. Alle divisjoner og avdelinger kommer til å bestå av åtte lag hver.

Meld deg på kvalifiseringsturneringen her »

Hvordan kvalifisere seg

Kvalifiseringsturneringen starter med gruppespill, etterfulgt av utslagsrunder. Seedingen i gruppespillet baseres på blant annet resultatene i prøveturneringen i juni.

Lagene som vinner 16-delsfinalene plasseres i 1. divisjon, mens lagene som taper oppgjøret vil havne i 2. divisjon. De lagene som ikke kommer seg til utslagsrundene vil fordeles mellom avdelingene i 3. divisjon.

På lørdag 13. august klokken 18:00 vil ligaen starte med gruppespill. Utslagsrundene fortsetter 14. august til samme tid. Det er de to beste lagene fra hver gruppe som vil gå videre til utslagsrundene, og som derfor ender opp i enten 1. divisjon eller 2. divisjon. Man kan melde på lag fram til 17:00 samme dag som kvalifiseringen begynner.

Så langt kan vi se påmeldinger fra flere større e-sportorganisasjoner som BX3, nDurance, Oslo Lions og Riddle.

Søker du spillere eller lag?

Gamer.no har utviklet et spillermarked som er perfekt for deg som søker spillere eller lag til ligaspill. I skrivende stund er det 16 spillere som søker seg lag, og elleve lag som søker etter spillere. Blant lagene som søker etter spillere finner vi BX3, aNimus og Pentafoil Gaming.

Slik blir terminlisten for Telenorligaen i høst »

Siste fra forsiden