Panserkamp på østfronten

IDDK og G5 Software har kunngjort WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger, en ny stridsvognsimulator fra skaperne av T-72: Balkans on Fire.

WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger forteller historien om den store sovjetiske triumfen på sommeren 1944, Operation Bagration. Sovjeterne hadde vunnet slaget ved Kursk, og de tyske invasjonsstyrkene ble tvunget til å trekke seg tilbake, noe de fortsatte å gjøre helt til sovjeterne stod utenfor Berlin året etter.

Spilleren får gjennom to kampanjer erfare Operation Bagration fra synspunktet til mannskapet på en av tidens to store stridsvogner - russiske T-34 og tyske Tiger. Kamphandlingene foregår i autentiske omgivelser modellert etter hundrevis av autentiske fotografier og kart, og spillerne omgis av et realistisk kampmiljø bestående av infanteri, biler, APC-er, motorsykler, artilleri og fly.

Utviklerne lover avanserte modeller for fysikk, noe som skal sikre at stridsvognene ikke bare beveger seg realistisk, men at de ulike typene ammunisjon oppfører seg slik de skal. Ellers loves vi dynamisk ødeleggelse av kjøretøy og bygninger, realistiske røyk- og eksplosjonseffekter og muligheten til å se handlingen fra ulike stasjoner inne i stridsvognen eller fra flere tredjepersons kameravinkler.

Det skrytes også av flott grafikk, en ikke-lineær oppdragsstruktur, mulighet for flerspiller over nettet og LAN og mye mer. Spillets russiske utgivelsesdato er satt til første kvartal 2007, og forhåpentligvis finner det veien til de vestlige delene av Europa omtrent samtidig.

Siste fra forsiden