Panzer Elite Action: Dunes of War

Den neste installasjonen i Panzer Elite Action-serien er her, og i den forbindelse har JoWooD lansert en flerspillerdemo.

Panzer Elite Action: Dunes of War var egentlig ment som en tilleggspakke til Panzer Elite Action, men kommer i stedet ut som et spill man kan kjøpe og spille uten å allerede ha originalutgaven av Panzer Elite Action. Dunes of War fokuserer på krigen i Afrika, hvor vi får ta del i to enspillerkampanjer (en for tyskerne og en for de allierte).

Spillet gir deg kontroll over din egen gruppe med stridsvogner, som du må lede i kamp mot fienden på slagmarker fulle av soldater, fly og andre stridsvogner. Spillmiljøene er ødeleggbare, og stridsvognene dine kan velte trær, kjøre gjennom gjerder og ødelegge hele hus. I tillegg til enspillerdelen får vi ti nye flerspillerkart, og mulighet til å spille i "conquest" og "capture the flag"-modus med opp til 32 spillere.

Den nylanserte flerspillerdemoen er på 381 MB, og kommer med ett kart; Operation Battleaxe. Her må britene prøve å knekke tyskernes beleiring av Tobruk, noe de ikke lykkes særlig godt med i virkelighetens versjon av denne operasjonen.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden