Panzer Elite Action

Lyst til å ta en tungt bevæpnet stridsvogn ut på en prøvetur? Da kan du laste ned demoen av Panzer Elite Action.

Panzer Elite Action følger historien til tre stridsvognkommandanter, og deres mannskap. Du er lederen for laget ditt, og må ta i bruk en rekke strategier for å karre deg gjennom 18 oppdrag i tre ulike kampanjer. Gjennom spillet oppleves de største slagene som fant sted under andre verdenskrig, fra Stalingrad, til stridsvognkampen om Kursk, og D-dagen på stranden ved Normandie.

Slagmarken består av en god dose action, med fly, anti-stridsvognskyts, infanteri og kjøretøyer, alle styrt av kunstig intelligens. Utviklerne i Zootfly forteller at du virkelig får føle kraften av 30 ton stål, mens du knuser deg vei gjennom ødeleggbare områder, trær og bygninger. I flerspillermodusen ”conquest” kan opp til 32 spillere kjempe mot hverandre, ved å ta i bruk stridsvognenes forskjellige egenskaper.

Nå har JoWooD og Zootfly lansert en demo av spillet. Denne kommer med et eksklusivt kart (som ikke blir å finne i fullversjonen), og gir deg rollen som alliert kommandant som må angripe tungt forsvarte tyske stillinger. Du vil møte på en rekke forskjellige typer motstand, og ryktene sier at det lurer både Panther og Tiger-stridsvogner der ute, så vær på vakt.

Områdene i demoen inkluderer en tett skog og en liten landsby (beskyttet av en gruppe tyske fallskjermjegere), og for å nå målene dine må du ikke bare styre din egen stridsvogn, men også gi ordre til resten av stridsvognene i gruppen din. Demoen er på 347 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden