Paradox distribuerer Nobilis-spill

Snart får vi skandinaver mulighet til å kjøpe spill som Fantasy Wars, Cleopatra: A Queen's Destiny og Hard to be a God i butikkene.

Den franske utgiveren Nobilis har ikke hatt et spesielt godt distribusjonsnettverk for vår del av Europa, men dette ser ut til å endre seg nå. De har nemlig fått en avtale med svenske Paradox Interactive, som sørger for at vi får massevis av interessante PC-spill å se frem til. Pressemeldingen fra Paradox nevner syv titler som skal komme ut senere i år.

Fantasy Wars

Actionspillet Eva Cash: Dirt Project (tidligere kjent som D.I.R.T.) setter oss i skoene til ei tenåringsjente som må redde verden fra grusomme monstre. Strategispillet TV Giant gir oss kontroll over en TV-stasjon, som vi må drive til suksess og høye seertall.

Death to Spies er et snikespill som vi har tittet på før (da hos den russiske utgiveren 1C). Det turbaserte strategispillet Fantasy Wars tok vi også en titt på ved samme anledning.

Cleopatra: A Queen's Destiny er et eventyrspill hvor vi får rollen som den egyptiske dronningen Cleopatra. Hard to be a God er et actionrollespill som er basert på en historie skrevet av Strugatsky-brødrene. Det siste spillet på listen er strategispillet Napoleon's Campaigns, som passende nok er designet av mannen bak Europa Universalis-konseptet.

I tillegg har vi hørt snakk om at avtalen sannsynligvis vil dekke ytterligere to eventyrspill, nemlig Destination: Treasure Island og The Secrets of Atlantis, men den endelige bekreftelse på om disse skal distribueres av Paradox kommer ikke før neste uke.

Siste fra forsiden