Paradox distribuerer Vanguard

Vanguard: Saga of Heroes har vært under utvikling lenge, men nå er det snart klart for utgivelse. I Skandinavia vil det distribueres av Paradox.

Det er en stund siden vi først hørte om det massive flerspillerspillet Vanguard: Saga of Heroes, fra EverQuest-skaperen Brad McQuaid og resten av teamet hos Sigil Games, men om spillgudene er på Sony Online Entertainments side, vil utgivelsen endelig finne sted i løpet av første kvartal neste år.

Her til lands, og i Skandinavia forøvrig, er det nå klart at det blir svenske Paradox Interactive som står for distribusjonen. De har også sikret seg distribusjonsrettighetene til den nyeste EverQuest II-ekspansjonen, Echoes of Faydwer.

Vanguard: Saga of Heroes foregår i Telon, en stor og eldgammel verden rik på magi, mystikk og eventyr. Etter år med innbyrdes kjemping har rikene inngått en allianse for å i det hele tatt overleve mot invasjon fra alle kanter. I nord er det levende døde som skaper trøbbel, i sør er det elementaler, og i vest kjempes det mot monstre fra en annen verden.

Spillet lar deg velge mellom 19 raser og 15 yrker, og kjempe mot fiender ved hjelp av et dynamisk og (i følge Sigil Games) grensesprengende kampsystem som tillater deg å reagere på motstanderens bevegelser samtidig som du setter opp ødeleggende kombinasjonsangrep.

Vanguard har som kjent vært under utvikling en stund, og allerede i 2004 var Gamer.no på besøk hos Sigil Games i San Diego for å ta en titt på spillet. Mer oppdatert informasjon om spillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden