Paradox flykter fra Paradis

Paradox vil sørge for at vi nordmenn får oppleve Gangland-etterfølgeren Escape from Paradise City.

I forrige uke kunngjorde Paradox Interactive at de vil lansere Escape from Paradise City i Skandinavia. Dette spillet kommer fra de danske skaperne av Gangland, et spill som hadde stort potensial men også store problemer. Utviklerne hevder imidlertid at de har lært av sine feil, og at etterfølgeren ikke vil lide av de samme problemene som Gangland.

I Escape from Paradise City får du nok en gang rollen som en ung NSA-agent som må infiltrere gjengmiljøet i Paradise City, en by som er langt fra så hyggelig som den høres ut. Målet er å få kontroll over byens underverden, og for å gjøre det må du klatre til toppen av den kriminelle karrierestigen.

Etter hvert som organisasjonen din vokser vil du møte rivaliserende gjenger som skyr like få midler som deg når det kommer til maktanskaffelse. Som forgjengeren er Paradise City en blanding av sanntidsstrategispill og rollespill, og tilbyr et levende spillmiljø hvor de sivile prøver å leve sine daglige liv.

Escape from Paradise City vil lanseres i løpet av året. Mer informasjon om dette ambisiøse actionrollestrategispillet kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden