Paradox gir ut Galactic Assault

Det neste strategispillet fra skaperne av den kritikerroste Massive Assault-serien kommer til Europa, takket være Paradox.

Galactic Assault er et turbasert strategispill basert på romanen Inhabited Island, fra Strugatsky-brødrene (som blant annet står for boka S.T.A.L.K.E.R. er basert på). Det var tidligere kjent som Inhabited Island: Battlefield, men dette navnet ville sannsynligvis ikke slått spesielt godt an i vesten, hvor boken er rimelig ukjent.

Spillet utvikles av Massive Assault-utvikleren Wargaming.net, og skal etter planen komme i salg i løpet av årets tredje kvartal. Her får vi delta i kampen om herredømme over planeten Saraksh, hvor fire unike raser står mot hverandre. Ved hjelp av over 70 ulike enheter og massevis av spennende teknologier må du knuse motstanderne på slagmarken.

Galactic Assault får flere realistiske elementer, som kamuflasje, minelegging, festninger og realistisk synsrekkevidde. Kampene foregår i store og fremmedartede landskaper, og vi loves blant annet autentiske døgnrytmer og dynamiske væreffekter. Paradox forteller at de er store tilhengere av Massive Assault-serien (og hvem er vel ikke det?), og at de gleder seg til å bringe Galactic Assault til vesten.

Siste fra forsiden