PaRappa the Rapper til PSP

Spillet som skapte rytmeactionsjangeren er i ferd med å få en PSP-versjon, forteller japanske Famitsu.

PaRappa the Rapper regnes for å være forgjengeren til dagens rytmeactionspill. Her må du repetere en rytmesekvens, og ikke bare må du få rekkefølgen riktig, men også selve rytmen. Når du trykker på knappene vil rapperen PaRappa lage noen rappelyder, og klarer du å få sekvensen riktig vil det høres ut som "ekte" rap. Du kan også prøve å improvisere litt mens du følger sekvensen, noe som gir flere poeng.

Spillet kom til PlayStation i 1996, og forteller det japanske spillbladet Famitsu at vi kan se frem til en ny versjon av denne klassikeren. Nye PaRappa the Rapper kommer til PSP, og skal ha fått en grafisk overhaling (for å passe til systemets brede skjerm, men den distinkte visuelle stilen fra originalen vil være uberørt), og nye funksjoner som mulighet for at opp til fire spillere kan rappe mot hverandre over trådløst nettverk.

For øyeblikket har vi ikke noen informasjon om en europeisk lansering av PaRappa the Rapper, som skal lanseres i Japan denne vinteren. Med tanke på at originalen var populær også i vår del av verden er det imidlertid lite som tyder på at Sony har noen grunn til å holde denne tittelen Japan-eksklusiv. Vi vet ikke om det er originalens utvikler, Nana-OnSha, som står for denne nyversjonen.

Siste fra forsiden