Pass på! The Witcher 3-lekkasjer er på avveie

CD Projekt prøver febrilsk å stoppe avsløringene.

CD Projekt RED

Det er bare en uke igjen til rollespillfans verden over kan finne ut på egenhånd om The Witcher 3: Wild Hunt lever opp til forventningene, og kanskje mest spennende om det mestrer overgangen til sandkassesjangeren. Som vanlig er det likevel noen der ute som har greid å skaffe seg spillet tidligere enn ventet. Resultatet: Lekkasjer, lekkasjer og atter lekkasjer.

Snart nå.

Utvikler CD Projekt Red har brukt helgen på å prøve å tette alle hullene – foruminnlegg blir fjernet og YouTube-klipp har blitt slettet, men mest sannsynlig er det vanskelig å holde ting hemmelig den neste uken.

Strømmetjenesten Twitch har også bistått i oppdemmingsarbeidet. På Twitter minner de sine brukere om at det å streame spill før slippdato går mot reglementet, og dermed gir grunnlag for å stenge ned kontoene.

Uansett, for deg som kanskje er spent på å selv få utforske hva The Witcher 3 har å by på av avsløringer og intriger, kan det være lurt å være litt ekstra varsom den neste uken.

Avslutter trilogien

The Witcher 3: Wild Hunt blir ifølge utvikleren det siste spillet i serien med monsterjegeren Geralt som hovedperson. I typisk rollespillform må heksemesteren gjøre sitt beste for å stagge onde krefter som er i ferd med å ødelegge verdenen.

Fra de to første spillenes omfangsrike, men avgrensede, områder, byr The Witcher 3 på en sandkasseverden som ifølge utviklerne selv er om lag 20 prosent større enn verdenen i The Elder Scrolls V: Skyrim.

Som med forgjengeren blir spillet tilgjengelig både for Windows- og konsoll-publikumet. Både PlayStation 4 og Xbox One får utgaver, men for de som har øst penger inn i en monsterrigg er nok PC-utgaven det mest attraktive valget.

I det siste har CD Projekt kranglet litt med Green Man Gaming.
The Witcher 3-utvikleren går i strupen på spillnøkkelbutikk »

Siste fra forsiden