PS VR2 på PC

PC-adapter for PlayStation VR2 avslørt av koreansk sensurorgan

Sony

TLDR

  • Sensurorganet i Sør-Korea har godkjent et PC-adapter for PlayStation VR2.
  • Spesifikasjonene er ennå ikke kjent, men trolig skal denne dingsen la folk plugge PS VR2 inn i PC-en sin.
  • Mer informasjon om PC-planer for PS VR2 kan avsløres allerede natt til fredag, under PlayStations nyeste State of Play-sending.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Tidligere i år avslørte Sony at arbeidet var i gang med å mekke PC-støtte for PlayStation VR2. Målet var å ha alt på plass innen utgangen av 2024, og nå kan det se ut som arbeidet har kommet i hvert fall et stykke på vei.

Som Brad Lynch påpekte på Twitter har sensurorganet i Sør-Korea nemlig godkjent en PC-adapter for PS VR2. Godkjenningen ble utstedt i slutten av mars, så Sony har allerede sittet på denne i to måneder.

Noen spesifikasjoner ble ikke avslørt, så akkurat hvordan dingsen ser ut er ikke kjent. Hvorvidt det holder med en ekstra ledning eller om det kreves en mer teknisk løsning for å få på plass både PC-signal og sporing av kontrollere og headsett gjenstår å se.

Kanskje får vi vite mer allerede natt til fredag. PlayStation har varslet en State of Play-sending, som skal inkludere nyheter om PS VR2-spill.

Konsollmakeren har også lovet å vise diverse PlayStation 5-spill, inkludert fra PlayStations egne studioer. Totalt skal sendingen vare i 30 minutter, og skal ta for seg 14 spill.

Du kan se PR-sendingen på enten PlayStations YouTube-kanal, TikTok eller på Twitch.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus i juni »

Siste fra forsiden