PC-versjonen av Ghost Recon 2 kansellert

Dårlig nytt for de som har gledet seg til Ghost Recon 2 på PC - spillet er kansellert, slik at utviklerne skal kunne fokusere på etterfølgeren.

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, skal en eller annen forvirret sjel ha sagt. Han eller hun kan ikke ha hatt mye erfaring med spillindustrien, hvor kanselleringer dessverre er en del av hverdagen. Denne gangen er det Ghost Recon 2 til PC som har blitt droppet, og Ubisoft forteller at grunnen er Ghost Recon 3.

I en nyhetsoppdatering på Ghost Recon-nettstedet forteller de nemlig at utviklingen av Ghost Recon 3 krever at de overfører alt tilgjengelig personal over på den kommende tittelen for å sikre at denne holder en så høy kvalitet som mulig, og at de dermed fryktet at resultatet ville bli en PC-versjon av Ghost Recon 2 som ikke levde opp til forventningene. Derfor har de besluttet å kansellere PC-versjonen av det kritikerroste skytespillet.

Selv mener Ubisoft at kanselleringen var i gameres beste interesse, men om spillmiljøet er enig i dette gjenstår naturligvis å se. Skuffede PC-eiere kan i alle fall glede seg til årets fjerde kvartal - da lover nemlig Ubisoft å gi ut PC-versjonen av Ghost Recon 3.

Siste fra forsiden