Pek og klikk i samuraienes Japan

Abborado Studios har kunngjort at de jobber med et eventyrspill som heter Once Upon A Time in Japan: Earth.

Den unge Dallas-baserte utvikleren Abborado Studios har kunngjort at de vil gi ut en serie med tre spill som foregår i Japan. Det første av disse kommer i løpet av årets fjerde kvartal, og heter Once Upon A Time in Japan: Earth.

Spillet er et pek-og-klikk-eventyr for PC, som følger samuraien Zenjiro. Han forlot klanen sin under en krig, for å leve i fred med familien. Men 16 år senere forsvinner familien hans, og han må utforske Etchu-provinsen på jakt etter dem. Underveis møter han mange interessante mennesker, som Hanbei (en ronin med en mystisk fortid) og Shiho (en ung jente).

I tillegg oppdager Zenjiro at krigen han trodde han hadde lagt bak seg for lenge siden ser ut til å vende tilbake. Denne trusselen har fått landets herskere til å feste grepet rundt befolkningen, i et forsøk på å få kontroll over situasjonen. Dette går ut over folkets frihet, og samtidig som Zenjiro leter etter familien sin ser han hvordan situasjonen i landet hans endres dramatisk.

Abborado Studios forteller at Once Upon A Time in Japan: Earth kommer med håndmalt bakgrunnsgrafikk og animerte figurer, en mengde ulike gåter og nøtter, japansk stemmeskuespill og en spennende historie.

Siste fra forsiden