Perfect Dark snart klar for Xbox Live

Men får vi et gjensyn med Goldeneye også?

I et intervju med CVG kunne Mark Betteridge fra Rare fortelle at nyversjonen av Nintendo-spillet Perfect Dark nærmer seg ferdig for lansering på Xbox Live. Perfect Dark var en av de store titlene i Nintendo 64-tiden, og var en etterfølger i ånden til et av tidenes største førstepersonskytespill - Goldeneye.

I det samme intervjuet åpnet Mark døra litt på gløtt for alle de som håper på en oppusset versjon av Goldeneye - det kan nemlig se ut at Rare ikke vil gi seg med Perfect Dark.

– Vi har foreløpig ingenting å annonsere etter Perfect Dark, men vi har over 25 år med spilltitler å ta av, så det er ikke mangel på muligheter.

Goldeneye var visstnok på vei til Live i 2008, men ble stanset fordi Microsoft og Nintendo ikke ble enig på finanssiden. Synd for oss, men nå kan det være et ørlite håp om at det blir utgitt likevel.

Perfekt mørke

4J Studios legger i disse dager den siste hånden på oppussingen av Perfect Dark. I tillegg til bedre grafikk vil spillet også inneholde Leaderboards, Achievements og selvfølgelig flerspiller på nett.

For de av dere som ikke har stiftet bekjentskap med Joanna Dark, Carrington Institute og Elvis så får dere snart muligheten. Ryktebørsen har det nemlig til at spillet slippes i februar, uten at det er bekreftet av Rare.

(Kilde: CVG, 1UP)

Siste fra forsiden