Peter Jackson's King Kong

Ubisoft har nå lansert enspillerdemen av Peter Jackson's King Kong, hvor du blant annet får kjempe mot en rasende Tyrannosaurus Rex.

Peter Jackson's King Kong ser ut til å kunne bli sesongens største kinofilm, og Ubisoft gjør det de kan for å sikre at spillversjonen blir en like stor suksess. Spillet designes av Michel Ancel, og det var visstnok Peter Jackson selv som plukket valgte den franske spilldesigneren etter å ha prøvd Ancels forrige kreasjon, Beyond Good & Evil.

Spillet skal bringe den stemningen og historien fra filmen over i et interaktivt spillmiljø med filmatisk lyd og bilde. I deler av spillet får du rollen som Jack Driscoll, som sammen med sitt ekspedisjonslag må kjempe for å overleve på Skull Island. Hver lagkamerat har en viktig rolle, og de individuelle medlemmene av laget ditt utfyller hverandre med spesielle egenskaper.

I andre deler av spillet får du imidlertid kontrollere kjempeapen selv, og her må du bruke Kongs hurtighet og rå, brutale styrke for alt det er verdt for å kjempe deg forbi andre forvokste monstre. Demoen lar deg prøve deg både som Jack Driscoll og King Kong, i to forskjellige brett.

I det ene brettet, "Chased by T-Rex", spiller du som Jack, og må komme deg unna en rasende Tyranosaurus Rex. I "Kong Vs T-Rex" får du, som King Kong, kjempe mot tre Tyranosaurer samtidig. Demoen er på 290 MB, og du finner den her:

Flere nedlastningslenker finner du på det offisielle nettstedet. OBS: Demoen fungerer kun på Windows XP.

Siste fra forsiden