Phantom Dust til vesten

Majesco har sikret seg utgivelsesrettighetene for Phantom Dust, et Microsoft-utviklet spill som har fått mye ros i Japan.

Phantom Dust er et actionstrategispill som ble utviklet av Microsoft Game Studios Japan, og som har fått god kritikk av den japanske spillpressen. Microsoft har ikke sett ut til å være særlig interesserte i å lansere dette spillet utenfor Japan, og nå ser det ut som det kan være den amerikanske utgiveren Majesco som redder dagen.

I en pressemelding forteller de nemlig at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til spillet, og at de vil lansere det til vinteren. Det står ikke hvorvidt dette både gjelder Nord Amerika og Europa, eller om det bare gjelder Nord Amerika, men når spillet først blir oversatt og utgitt i et vestlig land er sjansene betraktelig større for at vi også får se det her til lands.

Phantom Dust er et anime-inspirert spill som foregår i en post-apokalyptisk verden hvor kaotiske tilstander har tvunget folk under jorden. Spilleren må legge ut på en reise på overflaten, for å finne ut hvem og hva det var som stod for den apokalyptiske katastrofen. Overflateverdenen er imidlertid full av fryktelige monstre og et mystisk stoff som kalles fantomstøv, som har gitt noen mennesker ufattelige kjempekrefter.

Spillet inneholder over 200 enspilleroppdrag hvor spilleren kan bygge opp karakteren sin og lære ham nye egenskaper, samt en rekke flerspillermoder over Xbox Live. Spillere kan kjempe mot hverandre og bytte egenskaper med andre Xbox Live-brukere, for å skaffe karakterene sine så mange som mulig av de over 300 egenskapene som er tilgjengelig.

Siste fra forsiden