Phantom-konsollet ekte likevel?

Ryktene om det mystiske Phantom-konsollet våkner igjen til live. Er det en spøk eller er det ikke? Vi skrev for første gang om superkonsollet i januar i år, og da stilte vi oss kritiske til hvor ekte nyheten om vidunderet var - i likhet med mange andre journalister verden rundt.

Konsollet skryter av å ha den heftigste maskinkraften noensinne, og skal visstnok ha en omfattende nett-støtte allerede fra lanseringen. Det som kanskje er mest underlig når det gjelder Phantom, er det faktum at du vil kunne spille titler fra andre konsoller. Det er slettes ikke unormalt å stille seg spørrende til hvor vidt dette er lov, eller teknisk mulig. Er Phantom-konsollet det neste vidunderet som kan slå ned på markedet som en bombe, eller er det bare en svært velutviklet bløff? Det har vi lurt på lenge, men nå begynner saken å bli noe klarere.

Infinium Labs søker nå nemlig beta-testere til konsollets online-funksjon. Som nordmenn og europeere generelt kan vi bare glemme det, da kravet blant annet er at du bor i USA eller Canada, men dette er likevel med på å kaste nytt lys over Phantom-konsollet. I tillegg har Infinium Labs gått ut og sagt at de skal delta på årets Ultimate Gamers Expo i Los Angeles, der de skal vise frem konsollet for et formodentligvis stort antall skuelystne mennesker. Gamer.no sjekket opp i saken, og selskapet er absolutt registrert som utstillere der. Tidligere sa Infinium Labs at konsollet ville bli lansert i november i år, men i følge den siste pressemeldingen sikter de nå til fjerde kvartal for beta-testen, ikke selve lanseringen.

Da er kanskje det mystiske fantomkonsollet i ferd med å bli noe vi faktisk kan se frem til?

Siste fra forsiden