Phantom trekker tilbake spill-liste

I går publiserte utviklerne av Phantom-konsollen en rimelig omfattende liste over spill som skulle kunne skaffes til konsollen. Nå er listen trukket tilbake.

I går skrev Gamer.no om den kontroversielle listen som inkluderte hundrevis av spilltitler fra 60 forskjellige utgivere. Det merkverdige ved det hele var at listen bestod av svært mange eldre spill, og selv om Infinium Labs visstnok skal ha sikret seg avtaler med flere betydningsfulle utgivere, virket det hele litt tafatt.

Men nå er altså den aktuelle listen fjernet fra Phantom-nettstedet. Der hvor listen engang lå, foreligger det nå en beskjed fra Infinium Labs at listen er under bearbeidelse og skal igjen bli oppdatert for å bedre reflektere hele sortementet konsollen i følge selskapet vil stille med.

Men når Gamer.no kontaktet Strategy First, en av de angitte samarbeidspartnerne Infinium Labs gikk ut med i går, får vi et oppsiktsvekkende og aldri så lite fellende svar.

- Så vidt jeg vet eksisterer det ingen avtaler mellom Strategy First og Phantom, sier PR-ansvarlig for Strategy First i USA, Kelly Ekins.

Hva betyr dette? Er det nok en løgn? Har de påståtte samarbeidspartnerne bedt Infinium Labs fjerne deres navn fra listen? Akkurat nå som Phantom-konsollen begynte å få en viss kredibilitet, ser det igjen ut til at konspirasjonsteoretikerne får mer stoff å arbeide med.

Ta en titt på våre tidligere artikler fra listen under for å lære mer om den infamøse Phantom-konsollen.

Siste fra forsiden