Piratene har en ny favoritt

Piratene har en ny favoritt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sims 3 lanseres neste uke, men har allerede funnet veien til torrentene. Ifølge Bigchampagne, et selskap som overvåker fildeling, ble Sims 3 lastet ned rundt 180 000 ganger mellom 18. og 21. mai. Det er nesten halvparten av de 400 000 nedlastingene Spore hadde i løpet av de fire første ukene, og vi kan anta at Sims 3 kommer til å slå Spores totaltall på 1,7 millioner nedlastinger.

Dette til tross for at EA har erstattet den svært upopulære DRM-løsningen med en mer tradisjonell diskbasert kopibeskyttelse når de nå lanserer Sims 3. Det var nettopp DRM-løsningen mange brukte som unnskyldning for å laste ned Spore, fremfor å kjøpe spillet.

EA sier at versjonen som har lekket ut er en problemfylt før-utgave som mangler en god del innhold, blant annet halve spillarealet. Samtidig anslår Bloomberg.com at EA allerede har tapt rundt ni millioner dollar på nedlastingene.

Så gjenstår det bare å se hvordan de ulovlige nedlastingene påvirker salgstallene for spillet.

Kilde: TVG

The Sims 3

Windows
Slippdato: 5. juni 2009
Sjanger: Simulator
Utvikler: Maxis
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (133)

Forsiden akkurat nå

Til toppen