Monkey Island 2 i ny drakt

Pirater hører sommeren til

Eventyrspillet LeChuck's Revenge får stemmeskuespill og ny grafikk.

I fjor gravde Lucasarts i sitt rike skattekammer av eventyrspill og relanserte The Secret of Monkey Island med stemmeskuespill og ny grafikk. De siste ukene har det gått rykter om at også oppfølgeren, Monkey Island 2: LeChuck's Revenge, skulle relanseres med nytt utseende, og Lucasarts har nå bekreftet at dette er tilfelle.

Guybrush møter Largo.

LeChuck's Revenge følger den unge piraten Guybrush Threepwood i hans jakt på den legendariske skatten Big Whoop. Som tittelen tilsier får han også problemer med den vandøde piraten LeChuck, som søker hevn etter nederlaget i det første spillet. Alt sammen er pakket inn i en stor porsjon humor fra de eminente spillskribentene Ron Gilbert, Tim Schafer og Dave Grossman.

Monkey Island 2 Special Edition får de samme oppgraderingene som relanseringen av The Secret of Monkey Island. Grafikken er oppdatert med nye håndtegninger i HD-format, men når nostalgien tar deg kan du lett bytte tilbake til originalgrafikken. Stemmeskuespill er også lagt til, og i motsetning til i The Secret of Monkey Special Edition kan du spille med stemmer og den gamle grafikken. Musikken er spilt inn på nytt med orkester.

Denne gangen får vi også et alternativt kontrollsystem som lar deg styre Guybrush direkte. Forhåpentligvis blir det et godt alternativ til pek-og-klikk-systemet fra originalen.

Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge slippes til sommeren på iPhone, Mac, PC, PS3 og Xbox 360 ifølge Kotaku. Sjekk spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden