Pirateventyr under borgerkrigen i USA

I Swashbucklers: Blue & Grey (tidligere kjent som Legacy of Drake) får du prøve deg som pirat under den amerikanske borgerkrigen.

Swashbucklers: Blue & Grey beskrives som et marint actionrollespill hvor handlingen foregår under den amerikanske borgerkrigen. Da nordstatene blokkerte sørstatshavnene svarte sørstatene ved å finansiere pirater som bygde opp en rimelig kraftig flåte som skapte mange problemer for nordstatene. Den amerikanske borgerkrigen regnes derfor for å være piratenes siste glanstid i det karibiske hav.

Du får rollen som Abraham Gray, en handelsmann som prøver å komme seg gjennom blokaden for å tjene gode penger på de høyt etterspurte varene dine. Det tar imidlertid ikke lang tid før du blir vevd inn i en historie om et mektig piratkartell, militær spionasje og en gruppe pansrede skip ("Ironclads") som er i ferd med å bygges for sørstatene. Du kan selv velge om du vil kjempe helhjertet for sørstatene, om du vil bli spion for nordstatene eller om du vil be dem begge om å seile sin egen sjø.

Du får fritt spillerom til å seile hvor du vil i spillverdenen, som strekker seg fra USA sin sørlige kyst til Jamaica og de nordlige øyene i Karibia. Du kan handle eller smugle varer mellom femten havner, kapre frakteskip fulle av varer, kjempe mot mektige slagskip og utføre oppdrag både for Nordstatene, sørstatene og piratkartellet. I tillegg til å reise rundt på havet, får du muligheten til å fekte deg vei gjennom flere forskjellige områder på land.

Swashbucklers: Blue & Grey kommer med et rollespillsystem som lar deg skreddersy karakteren din, samt muligheten til å oppgradere skipet ditt med forskjellige våpen og annet utstyr (du kan til og med kjøpe deg dampmotorer). Spillet skal etter planen lanseres mot slutten av året, men det er ikke klart hvem som skal gi det ut på det europeiske markedet.

Siste fra forsiden