Piratspill fra Sony Online Entertainment

Sony Online Entertainment har nå lansert det onlinebaserte strategispillet Pirates Constructible Strategy Game.

Pirates Constructible Strategy Games er basert på et brettspill fra WizKids, hvor spillerne må kjempe mot hverandre ved hjelp av egenbygde piratskip. Spillet lar oss bygge og skreddersy hele flåter med skip (bestående av klassiske skipstyper som gallioner, slupper og fregatter), utforske skjulte øyer og angripe andre pirater for å røve gullet deres.

Dessuten får vi mulighet til å kommunisere med andre spillere, og handle med dem om det skulle være hensiktsmessig. Spillet skal være svært tilgjengelig, og passer for et bredt publikum. Spillet er basert på samlekortkonseptet, og Sony Online Entertainment har lansert flere startpakker, som hvert inneholder fem skip. Dessuten lover de oss flere andre typer pakker, som gir nytt innhold til spillet.

Om du er interessert, kan du ta en titt på det offisielle nettstedet. Det skal også være mulig laste ned en prøveversjon av spillet som lar deg spille øvelseskamper mot andre spillere, men det ser ut som du må være medlem av Sonys Station-tjeneste for å kunne gjøre dette.

Siste fra forsiden