Platypus og Luxor til PSP

Claymation-skytespillet Platypus og hjernetrimspillet Luxor: Wrath of Set er begge i ferd med å få PSP-versjoner.

Den amerikanske utgiveren MumboJumbo har spesialisert seg på å bringe hverdagsspill ("casual games") til butikkene, og nå har de kunngjort at de jobber med PSP-versjoner av to suksessrike nettspill; Platypus og Luxor.

Luxor: Wrath of Set er et actionfylt hjernetrimspill hvor rekker med fargede kuler beveger seg gradvis gjennom en lang renne. Du må få disse kulene til å forsvinne ved å skyte nye kuler inn i rekkene, og sørge for at tre eller flere kuler av samme farge kommer på rad. Spillet kommer med et avhengighetsskapende og selvforklarende gameplay, og MumboJumbo forteller at det setter en ny standard for actionhjernetrim på PSP.

Platypus er et sideskrollende skytespill hvor du styrer et lite romskip som må kjempe seg gjennom en serie landskaper fulle av fiender. All grafikken består av animerte leirefigurer ("claymation"), noe som gir spillet et unikt visuelt preg. Musikken i spillet er basert på gamle C64-melodier, og her får vi et gjenhør med klassisk musikk fra spill som Wizball og Sanxion.

Disse to prosjektene markerer MumboJumbos første skritt inn i konsollmarkedet, og den amerikanske utgiveren planlegger å lansere dem i november. Noen europeiske utgivelsesdatoer har vi imidlertid ikke fått. Mens du venter, kan du laste ned PC-versjonen av Platypus fra Retro64 og Luxor 2 fra MumboJumbo.

Siste fra forsiden