Playboy: The Mansion

Nå er det klart at Playboy: The Mansion kommer til PS2 og Xbox. I tillegg er det kommet ut en morsom liten video fra spillet.

I vår forrige artikkel om dette spillet fortalte vi at det var på vei til PC og to store konsollplattformer. Nå er det klart at disse er PlayStation 2 og Xbox. Spillet kommer ut på begge plattformene til jul, mens PC-versjonen er ventet i salg litt tidligere.

Playboy: The Mansion virker faktisk litt spennende, ikke bare på grunn av selve temaet for spillet, men også på grunn av gameplayet. Spillet ser nemlig ut til å bli en rimelig unik blanding av The Sims og et Tycoon-spill. Her får du sjansen til å bygge din egen Playboy-villa, arrangere fester for å knytte sosiale forbindelser og sørge for at villaen generelt er et godt sted å være.

I tillegg må du sørge for at bladet Playboy selger godt, ved å passe på at det får nok spennende stoff til at folk kjøper det. Blant dette stoffet finner vi naturligvis den typen bilder de fleste av oss forbinder med bladet (med mindre du leser det for spillanmeldelsene), og her får du faktisk mulighet til å selv ta kontroll over kameraet. Interessant.

Spillet er i full 3D og tilbyr fri kamerakontroll og en realistisk gjengivelse av Playboy-villaen og områdene rundt den. I tillegg til å kunne spille et fritt spill hvor du selv setter målene dine vil du kunne spille en kampanje som forteller historien om Hugh Heffner og Playboy-villaen sin ferd mot berømmelse.

For øyeblikket har vi ingen skjermbilder å by på, men det er akkurat utgitt en morsom liten videosnutt fra spillet (5 MB), som dere kan laste ned fra lenkene under. Videoen inneholder ingen støtende detaljer, med mindre du mener damer i bikini er fy-fy.

Siste fra forsiden