Playlogic signerer State of Emergency 2

Playlogic har nå kunngjort at de har signert to titler; State of Emergency 2 og Age of Pirates.

State of Emergency 2 er etterfølgeren til det kontroversielle og brutale State of Emergency. Spillet var under utvikling hos VIS Entertainment, som gikk konkurs tidligere i år. Siden ble det plukket opp av kanadiske DC Studios, og nå har den nederlanske utgiveren Playlogic kunngjort at de har sikret seg de verdensomspennende utgivelsesrettighetene til spillet.

I State of Emergency 2 har et ondsinnet selskap sneket narkotiske tankekontrollstoffer inn i maten befolkningen spiser i de mange Fast Food-restaurantene rundt om i landet, og har dermed tatt over makten. Nå må en liten revolusjonær styrke gjøre opprør for å bringe demokratiet tilbake.

Som en av disse opprørskrigerne får du tilgang til massevis av våpen, helikoptre, speedbåter, stridsvogner og andre kjøretøy. Spillet kommer med enorme mengder fiender på skjermen samtidig, Postal-aktig humor og massevis av død og ødeleggelse. Lanseringen er satt til fjerde kvartal i år, og spillet kommer til PS2.

Playlogic har også sikret seg utgivelsesrettighetene til det litt mindre kontroversielle Age of Pirates, som gir deg rollen som pirat i det karibiske hav. Spillet kommer med 16 koloniserte øyer, og er fullstendig åpent, slik at du kan skape din egen historie etter som du spiller. Naturligvis har du et mål, nemlig å erobre alle koloniene, men det er utallige måter å nå dette målet på.

Age of Pirates kommer med en rekke forskjellige varer som spilleren kan handle med. Spilleren kan kun eie fire seilskip av gangen, men det er en rekke ulike typer skip å velge mellom, som gallion, skonnert og fregatt. I tillegg vil det være mulig å kontrollere egne kolonier (etter at disse er erobret, selvfølgelig). Spillet vil også inneholde flerspiller for opp til 16 spillere samtidig.

Age of Pirates er under utvikling hos russiske Akella, som har stått for titler som Sea Dogs, Age of Sail 2 og Pirates of the Caribbean. Spillet skal lanseres i årets fjerde kvartal, i samarbeid med 1C Games.

Siste fra forsiden