Stellar Blade

PlayStation 5-eksklusive Stellar Blade byr på lekker action

Project Eve har fått nytt navn.

Det var under en State of Play-sending i fjor at Sony først avduket Project Eve. Ett år senere har spillet dukket opp igjen, med en ny trailer og en offisiell tittel.

Svær fyr.
Sony

Actioneventyret går under navnet Stellar Blade. Som utvikler Shift Up forklarer, via den offisielle PlayStation-bloggen, skal navnet symbolisere stjerner og den actionfylte livsstilen til protagonist Eve.

Eve og kompisene ankommer en postapokalyptisk verden, der de møter en fyr som selvfølgelig heter Adam. Sammen drar de til menneskenes aller siste by på jorda, Xion, og det blir klart at Eve må finne frem sverdet sitt for å redde verden.

Hva kampene angår ser disse ut til å bli frenetiske affærer. Spillere får leke seg med sverd og pistoler, og kan utforske en hel haug med fancy spesialangrep. Shift Up lover både slag mot vanlige fiender, og større og langt mer krevende sjefskamper som krever at man går mer strategisk til verks.

Stellar Blade er konsolleksklusiv for PlayStation 5, som kan antyde at spillet også kommer til PC en eller annen gang. Lanseringsdatoen er foreløpig satt til 2023.

LES OGSÅ: Her er Rise of the Ronin – det mest ambisiøse spillet fra Team Ninja til nå »

Siste fra forsiden