Rise of the Ronin

Her er Rise of the Ronin – det mest ambisiøse spillet fra Team Ninja til nå

Storslagent actionrollespill fra Nioh-utvikleren.

Natt til onsdag avduket Team Ninja sitt neste spill: PlayStation 5-eksklusive Rise of the Ronin. Spillet skal slippes en gang i 2024, og du kan se den første traileren over.

I likhet med flere av studioets tidligere titler, blir dette et actionrollespill, men ut fra traileren å dømme virker spillet mer omfattende enn vi har sett fra studioet tidligere.

– Vårt mest ambisiøse spill til nå

I et innlegg på PlayStation Blog forteller Team Ninja-regissør Fumihiko Yasuda litt mer om spillet.

– Rise of the Ronin er et nytt Team Ninja-spill som vil ta deg med inn en historisk inspirert verden, samtidig som det leverer det kjente fokuset på actionkamper med Katanaer og lignende, med nye skytevåpen som viser tidsperoidens egenart, forteller han.

Yasuda beskriver Rise of the Ronin som studioets mest ambisiøse og utfordrende prosjekt til dags dato.

– Ved å bruke alt av ferdigheter og kunnskap som vi har tilegnet oss opp gjennom årene, vil vi virkelig ta et steg videre mot å forsøke å skildre den viktigste revolusjonen i Japans historie, inkludert de mørkeste og styggeste delene som mange nok vil vike unna, sier regissøren.

Rise of the Ronin er satt til Japan i 1863, mens landet herjes av borgerkrig. Samtidig kommer vestlig innflytelse og trenger seg på.

LES OGSÅ: Ny God of War Ragnarök-trailer setter fokus på spillets historie »

Siste fra forsiden