PlayStation - Game Pass

PlayStation er visstnok klar for å avduke sin Game Pass-konkurrent

Ifølge Bloomberg kan det skje allerede neste uke.

PlayStation

Sony jobber i disse dager med å ferdigstille en planlagt avduking av sin nye abonnementstjeneste – en direkte konkurrent til Microsofts kjempesuksess Xbox Game Pass. Det hevder Bloomberg.

Kilder som har snakket med nettstedet forteller at tjenesten kan offentliggjøres allerede neste uke. Ytterligere detaljer om Sonys planer kom imidlertid ikke frem.

PlayStation Plus og Now i ett

Ifølge ryktene vil PlayStation 5-spill ikke være inkludert når Sony lanserer sin nye abonnementstjeneste.
Sony Interactive Entertainment

Spekulasjon om en PlayStation-variant av Game Pass – der abonnenter får fri tilgang på en bråte med spill – har florert i lang tid. Sony har holdt helt tyst om potensielle planer, og enn så lenge er det viktig å påpeke at det bare snakk om rykter.

Skal vi tro ryktemølla går ordningen riktignok under arbeidstittelen Spartacus. Som vi meldte i desember er det snakk om en sammenslåing av PlayStation Plus og PlayStation Now, som kun skal hete PlayStation Plus.

Ved lansering vil nye PlayStation Plus etter sigende ha tre forskjellige prisnivåer. Det første gir spillere alle fordelene fra dagens PlayStation Plus – med muligheten til å spille på nett og et knippe gratis spill hver måned.

Nivå to inkluderer PlayStation 4- og etter hvert PlayStation 5-spill, men tilsynelatende ingen nylanseringer. Det dyreste nivået skilter også med tilgang på et omfattende bibliotek med klassiske spill fra PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 og PlayStation Portable, demoer på nye spill og skybasert spilling.

Så gjenstår det bare å se hvor godt virkeligheten stemmer overens med ryktene.

LES OGSÅ: PlayStation 5 får VRR om ikke lenge »
LES OGSÅ: Nye anklager i søksmålet mot PlayStation »

Siste fra forsiden