PlayStation Plus juli

PlayStation Plus-spillene for juli har lekket

Se hvilke spill som følger med PlayStation Plus Essential-abonnementet i juli.

Dette er spillene som følger med PlayStation Plus i juli.
Montasje Gamer.no

Hver måned slenger PlayStation ut et par-tre spill til dem som abonnerer på PlayStation Plus Essential.

De siste par årene har en person som kaller seg «billbil-kun» (via Deallabs) lekket nesten samtlige planlagte slipp noen dager før den offisielle kunngjøringen. Juli 2023 er ikke noe unntak.

Samtlige spill blir tilgjengelige for abonnentene fra 2. juli, og kan snappes opp i løpet av en måned. Så lenge man har et abonnement på PlayStation Plus Essential (eller høyere), har man tilgang til spillene.

Dette er spillene abonnentene får i juli ifølge «billbil-kun»:

Call of Duty Black Ops: Cold War

PlayStation 5 og PlayStation 4

Call of Duty Black Ops: Cold War.
Activision

Call of Duty Black Ops: Cold War ble sluppet i tandem med de nyeste konsollene høsten 2020. I dette innslaget i den populære skytespillserien tas vi med tilbake til 80-tallet og den kalde krigen.

I vår anmeldelse påpekte vi at spillet er et trygt og relativt godt innslag i serien, men at vi gjerne hadde sett flere overraskelser.

– Man blir lei av å si det, men slik er det i denne serien: Call of Duty Black Ops: Cold War kunne vært så mye mer hvis man hadde gått inn for å lage et spill som ikke er ment å bli aktivt overskygget om bare et år. Det vi likevel blir servert her er en god pakke Call of Duty, men som nok ikke vil overraske noen som helst. Cold War er godt, men trygt – trygt, men godt, var konklusjonen vår.

Alan Wake Remastered

PlayStation 5 og PlayStation 4

Alan Wake Remastered.
Remedy Entertainment

Høsten 2021 slapp Remedy Entertainment en oppusset utgave av grøsserspillet Alan Wake. Denne er bygget på grunnlaget til det opprinnelige spilet, og det er hovedsaklig grafikken som har fått et løft her.

Vi testet ikke den oppussede versjonen, men om vi blar litt i anmeldelsesarkivet ser vi hva Alan Wake-dommen var i 2010 da spillet først kom.

– Alan Wake er og blir et storslagent spill, og vel verd ventetiden. Men det legger lista ekstremt høyt i starten, og sliter mer og mer med å opprettholde den samme fantastiske kvaliteten etter som timene går. For å sette det i perspektiv: Alan Wake starter som en tier, men slutter som en åtter. Det mest rettferdige blir vel å gi helhetsopplevelsen en nier, konkluderte vi den gang.

Endling: Extinction is Forever

PlayStation 5 og PlayStation 4

Endling: Extinction is Forever
HandyGames

Det mer ukjente joker-kortet denne måneden er Endling: Extinction is Forever. Spillet ble sluppet i 2022, og til tross for en litt lavere profil har det flere prisnominasjoner og ganske gode anmeldelser.

I Endling: Extinction is Forever tar man rollen som en revemor som følges av sine unge revevalper langs et sideskrollende eventyr. I en post-apokalyptisk verden må hun prøve å komme seg unna en menneskeskapt skogbrann. På ferden må de unge mates og passes på, i det som etter alt å dømme er et spill som spiller mye på stemning og empati.

De tre spillene tar over for juni-spillene: Trek to Yomi, Jurrasic World Evolution 2 og NBA 2K23. Alle tre kan plukkes opp frem til 3. juli.

LES OGSÅ: Sony vil ikke dele PlayStation 6-detaljer med Activision dersom Microsoft-kjøpet gjennomføres »

Siste fra forsiden