PlayStation - mobil

PlayStation trapper opp satsingen på mobilspill

Lover at det ikke vil gå utover arbeidet med konsoll.

Illustrasjonsbilde tatt av Backbone One, en håndkontroller som kan brukes for å spille mobilspill.
Backbone

PlayStation kunne mandag avsløre at det har kjøpt opp Savage Game Studios, et utviklerstudio som lager mobilspill. Savage skal lede an i en ny mobilsatsing for Sony, kalt PlayStation Studios Mobile Division.

PlayStation har kjøpt opp Savage Game Studios.
Sony

Via den offisielle PlayStation-bloggen kunne PlayStation Studios-sjef Hermen Hulst fortelle at avdelingen skal lage mobilspill basert på nye og eksisterende PlayStation-serier.

Savage er allerede i gang med et høybudsjetts actionspill i den såkalte «live service»-kategorien – altså spill som utvides og oppdateres over tid. Utvikleren er riktignok ikke helt klar til å fortelle hva slags spill det dreier seg om.

Målet med mobilsatsingen er å få ut PlayStation-merkevarer til et nytt publikum. Hulst forsikret samtidig om at dette ikke vil gå utover selskapets eksisterende arbeid med konsoll.

– Som vi forsikret om tidligere, med våre planer om å bringe utvalgte spill til PC, vil vår innsats utenfor konsollverdenen på ingen måte svekke vår forpliktelse til PlayStation-samfunnet og heller ikke vår lidenskap for å lage flotte, historiedrevne enspilleropplevelser, sa Hulst.

LES OGSÅ: Ny PlayStation 5-modell gjør konsollen lettere – ute i Australia nå »

Siste fra forsiden