Podkast

Podkast: Musikalske høydepunkt fra Castlevania-serien

Ukens Retro Crew gir deg en halvtime med gotisk spillmusikk.

Våre venner i Retro Crew tar denne uken en velfortjent pause fra retropratingen for å gi dere en halvtime med musikalske høydepunkter fra de flotte Castlevania-serien på 16-bits og 32-bits konsoller.

Dystert, men fengende

Er det én ting som binder Castlevania-spillene sammen, foruten alle monstrene og Draculas slott, så er det musikken som er fengende og dyster på én og samme tid.

Castlevania Bloodlines.

Bli med Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad på en musikalsk reise fra det rocka Rondo of Blood, til det varierte og elskede musikksporet til Super Castlevania IV, videre til Michiru Yamanes storslåtte musikk til Bloodlines og klassikeren Symphony of the Night, som gutta mener er det beste Castlevania-spillet.

Vil du høre mer spillmusikk? Sjekk også ut uforglemmelig spillmusikk fra Sega Mega Drive og vår favorittmusikk fra Nintendo Entertainment System.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Det er produsert 53 episoder til nå, og her er de tre forrige:

Episode 52: Historien bak Mega Man
Episode 51: Hva skjedde med SEGA?
Episode 50: Konsollene som ingen ville ha

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden