Telialigaen - League of Legends

Poengdeling i toppkampen

En meget jevn kamp som vippet i favør Nordavind ble etterfulgt av Riddle-dominans.

Omid «Touch» Rosander var ikke fornøyd etter poengdeling mot Riddle.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Det var duket for en skikkelig toppkamp i Telialigaen søndag kveld når Nordavind og Riddle braket sammen. Vi fikk nøyaktig det vi kunne håpe på i forkant med dramatikk, bra spill og litt godt gammeldags kaos.

LES OGSÅ: Kan være forsmak på finalen i sluttspillet

En som ikke var veldig fornøyd etter kampen var Nordavinds Omid «Touch» Rosander som ikke følte Nordavind spilte League of Legends.

SLIK ENDTE TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN - LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

PredatorX - Wizard 0-2
Last Minute - Vanir 0-2
Bifrost - Viking 2-0
Celestial Gaming - Domino 0-2
Nordavind - Riddle 1-1

Se resten av kampene i terminlisten »

– Kampen mot Riddle gikk ikke som forventet. Vi spilte ikke League of Legends, så kampene var bare kaos. Jeg tror de hadde en veldig solid lagsammensetning i kamp to som var enkel å utføre, mens vi måtte spille veldig presist og til styrkene til sammensetningen vår for å vinne, forklarer han før han legger til.

DISSE SPILTE FOR NORDAVIND

Vis mer

Simon «Slemp» Ellefsen (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen (Mid)
Lars «Chrisberg» Christiansen (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

– Vi kunne draftet litt annerledes, men det handlet nok mer om at vi ikke var helt på i dag, og derfor blir det et skuffende uavgjort-resultat. Vi kommer til å rette opp i problemene videre i sesongen, og det blir et mye sterkere Nordavind som møter dem i sluttspillet, lover han.

Se kampen i opptak på Twitch »

– Tror Nordavind ble tatt på senga

DISSE SPILTE FOR RIDDLE

Vis mer

Tom «Nijhuis» Nijhuis (Top)
William «Cheelm» Frövén (Jungle)
Isak «Energy» Fjell (Mid)
Jakob «JackSpektra» Kepple (ADC)
August «Quixeth» Skarsfjord (Support)

Riddle har vært et lag som de siste månedene i NLC har imponert stort, og de har virkelig utviklet seg som klubb i League of Legends, og August «Quixeth» Skarsfjord tror Nordavind ble tatt litt på senga i kveld.

August «Quixeth» Skarsfjord håper å møte Nordavind i finalen i sluttspillet.
Privat

– Tror Nordavind er såpass vant med å dominere at de blir tatt litt på senga når de møter noen som virkelig kan utfordre. Det er fullt mulig de ikke hadde dagen, og jeg synes vi burde vunnet. Første kampen ga vi de veier tilbake inn i spillet etter tidlig ledelse, mens på det andre kartet så viste vi hva vi gjør hvis de slipper oss for langt foran. Det er uansett to jevne lag, og jeg gleder meg til et utrolig jevnt sluttspill. Tror ingen andre lag enn oss to har mulighet til å kjempe for den gjeveste plassen på pallen, sier «Quixeth».

Les også
Nå starter verdens største Counter-Strike-turnering

LES OGSÅ: – Vi er fortsatt i mellomsesong-modus

De feilene som eventuelt ble gjort i den første kampen ble iallfall luket vekk til den andre kampen hvor Riddle var dominerende.

– Det er alltid surt å tape en kamp når man starter med tidlig ledelse, men vi holdt hodet høyt og var raskt over på diskusjonen over hva vi måtte endre for å sikre uavgjort. Endringene vi gjorde fungerte bra, og vi fikk vist at når vi har dagen kan vi være det beste laget i ligaen. Tror både vi og Nordavind vil ha en helt ny inngangsvinkel på kampen når vi forhåpentligvis møtes i finalen i sluttspillet i desember, avslutter Skarsfjord.

Siste fra forsiden