Pokémon Black 2 og White 2 får europeisk dato

Vi må belage seg på å vente en uke lengre enn amerikanerne.

Forrige uke fikk japanske fans stifte bekjentskap med de siste innslagene i den populære Pokémon-serien. Nå er det klart at den europeiske utgivelsen av de to tvillingspillene blir den 12. oktober i år, en hel uke etter at amerikanerne får klørne i monstersamlespillene den 5. oktober. Dette melder Eurogamer.

Pokémon Black 2 og White 2 slippes til Nintendo DS, og markerer seriens første direkte oppfølgere. Monstersankeningen foregår også denne gangen i Unova-regionen som vi først utforsket i forgjengerne Black og White. Området skal likevel by på nye overraskelser, for eksempel skal en mystisk isbre ha sneket seg inn på flere av byene.

Konseptkunst fra spillene.

Handlingen skal være splitter ny, med nye figurer, rivaler og gym-ledere. Det skal også bli mulig å fakke flere lommemonstre som ikke var tilgjengelige i forgjengeren, og spillet skal ha støtte for to nedlastbare spill dersom man spiller på Nintendo 3DS.

Pokémon-serien har vist seg å være svært så seiglivet. De første spillene i serien, Pokémon Red og Blue til Gameboy, kom til Europa allerede i 1999, og siden den gang har utvikleren Game Freak pøst på med titler til Nintendos håndholdte konsoller.

Les også: 3DS får ekstra Pokémon-titler Les også: Mer monstertrening til høsten

Siste fra forsiden