Pokémon blir første Wi-Fi-spill for Wii

Pokémon Battle Revolution blir det første Wii-spillet som støtter nettbasert flerspiller. I tillegg kan spillere bruke Nintendo DS som kontroller.

Nintendo har kunngjort at Pokémon Battle Revolution kommer med en rekke nyheter når det lanseres for Wii. Den første er at det blir det første spillet som utnytter seg av Wi-Fi Connection, en Nintendo-tjeneste som tillater flerspiller over nettet. Mens de andre konsollene fokuserer kraftig på nettspilling, har Wii per dags dato ingen spill som kan spilles over nettet.

Se de første bildene fra spillet

Pokémon Battle Revolution blir også det første Wii-spillet hvor du kan linke Wii med Nintendo DS. Når disse er koblet sammen vil spillerne kunne importere figurer fra de kommende DS-spillene Pokémon Diamond Version og Pokémon Pearl Version for bruk i Battle Revolution. Dessuten kan spillerne bruke DS-en sin som en ekstra kontroller.

Spillet skal etter planen lanseres til sommeren, i alle fall i USA. Nintendo er ikke alltid like flinke til å lansere produktene sine likt over hele verden, så det gjenstår selvsagt å se når vi får mulighet til å kjøpe dette spillet i Europa.

Siste fra forsiden