Pokémon Go dobler erfaringspoengene du tjener denne måneden

Niantic har også annonsert balanseendringer for flere av lommemonstrene.

Niantic

Fra 23. til 30. november vil Pokémon Go-spillere tjene dobbelt så mange erfaringspoeng og «Stardust»-enheter som vanlig, annonserte Niantic denne uken. På sine nettsider skriver utvikleren at månedene siden spillet ble lansert i juli har vært helt utrolige, og de ønsker nå å takke fansen for støtten:

– Det har vært en utrolig opplevelse siden vi lanserte Pokémon Go i juli. Vi er veldig glade i å skape opplevelser som oppfordrer til utforskning og trening. Vi er takknemlige for at flere hundre millioner mennesker over hele verden har valgt å bli med oss på denne reisen. Derfor har vi lyst til å si takk, skriver Niantic.

Noen Pokémon har blitt sterkere med den nye oppdaterinen.
Niantic

Sterkere og svakere Pokémon

Pokémon Go-spillere som logger seg på denne uken vil trolig legge merke til at mange av lommemonstrene deres har gjennomgått noen endringer. Niantic har nemlig prøvd å skape bedre balanse mellom de ulike skapningene, i håp om å gjøre kamper og trening mer underholdende.

Utvikleren selv har så langt ikke bekreftet hvilke Pokémon som er påvirket, men nettsamfunnet The Silph Road har som vanlig tatt på seg detektivhatten. Med unntak av Lapras ser det ut som de fleste monstrene har blitt enten sterkere eller svakere, med endringer til utholdenhet, angrepsstyrke, forsvar og «Combat Points».

The Silph Road har satt sammen en fullstendig liste over alle endringene, som du kan lese gjennom her.

Snart kommer det trolig flere monstre til Pokémon Go.
Ivrige spillere mener å ha avslørt kommende oppdateringer »

Siste fra forsiden